Overdrachtavonden aanpak Heerlijkvrij

Overdrachtavonden aanpak Heerlijkvrij

Overdrachtavonden

Op 3 maandagavonden nml 16, 30 september en 14 okotober 2024 willen wij jullie meenemen in een aantal thema’s en uitleg geven over de aanpak van Heerlijkvrij.

Inhoud

Bij Heerlijkvrij houden wij ons bezig met diepe innerlijke genezing waarbij wij samen werken met de Heilige Geest. Wij willen deze avonden uitleg geven over Gods verlangen om met ons een hartsverbinding aan te gaan. Daarvoor zijn een aantal stappen nodig zoals bekering, vergeving, traumaverwerking en ook bevrijding van dat wat in ons nog gevangen zit. Het doel is dat de bestemming die op jouw leven rust zichtbaar wordt en dat jij daarin onder de leiding van de Heilige Geest kunt gaan bewegen. Verder leggen wij uit hoe je een gezonde verbinding kunt aangaan met je omgeving, bv in je huwelijk en met vrienden.

Voor wie

Als jij mensen helpt of wilt gaan helpen om meer in vrijheid te leven en Gods plan voor hen te ontdekken dan zijn deze avonden iets voor jou.

Vrije toegang

Wij bieden deze avonden gratis aan, wij willen dat er meer bekendheid komt over de bevrijding van de ziel. Je bent natuurlijk altijd vrij om onze stichting financieel te ondersteunen.

Waar?

Deze avonden worden bij ons thuis, Hof van Spreij 9 in Zwammerdam, gehouden. De avonden beginnen om 20:00 ( inloop vanaf 19:45) en willen we om uiterlijk 22:30 af sluiten.

Aanmelden

Je kunt je voor deze avonden aanmelden via het aanmeldingsformulier onder de menukeuze: gegevens en aanmelden.

Ook bij jou in de buurt?

Wij kunnen dit bij voldoende aanmeldingen ook in jouw omgeving of gemeente organiseren.