Heerlijkvrij biedt professionele ondersteuning daar waar mensen samen werken. Wij kijken met name naar de benutting van jouw persoonlijke kwaliteiten. Wij kunnen ook teams begeleiden. 

Directie en management coaching

Je werkt op niveau in een onderneming of organisatie en neemt regelmatig grote beslissing maar toch kun jij je kwetsbaar voelen. Wij coachen directieleden en managers. Wij hebben de kennis en vaardigheden om met jou te sparren en je te coachen. 

Leiders kerkelijke gemeenten

Voorgangers, dominee’s en oudsten van kerkelijke/evangelische gemeenten en leiders van bedieningen hebben een dienende taak richting hun kerk/gemeente. Wij zien dat er een enorme druk op hen wordt gelegd. Wij bieden de mogelijkheid om jouw aanpak te bespreken en te evalueren. Wij kunnen je coachen om een nieuwe persoonlijke aanpak te ontwikkelen. Wij zijn goed ingevoerd in kerkelijk Nederland.

Realiseer je droom

Wij helpen je met het realiseren van een droom als het gaat om een eigen bedrijf of activiteit. Wij maken samen met jou een stappenplan en kijken mee met de uitvoering. Er zijn al mooie initiatieven ontstaan!