Heerlijkvrij is er ook voor jongeren vanaf ca 12 jaar!

Ouders vragen ons om hun zoon of dochter te begeleiden, ook benaderen jongeren ons rechtstreeks. Bij Heerlijkvrij hebben zowel Piet Hildering als Ria van der Kolk gesprekken met jongeren. Ria heeft een HBO opleiding Pedagogiek gedaan en een opleiding tot contextueel werker gevolgd. Daarnaast heeft ze een gezin met tieners en pleegkinderen, dus genoeg ervaring en feeling met de wereld van tieners en jongeren van nu. 

En jij… 

Je zit in een fase van je leven waarin er veel op je afkomt en er belangrijke beslissingen genomen moeten worden. Allerlei vragen kunnen je bezighouden, je komt er niet uit en ligt er soms zelfs wakker van. Hoe ga ik om met verliefdheid, relaties, seksualiteit, mijn eigen lichaam? Welke vrienden kies ik? Hoe kom ik weer in contact met mijn ouders? Welke opleiding ga ik volgen? Welke rol heeft God in mijn leven? 

Bij Heerlijkvrij gaan we met jou op weg om inzicht te krijgen in wie je bent en in de problemen waar je tegen loopt. We bidden samen met jou voor herstel van beschadigingen die je hebt opgelopen.Want vrijheid is ook voor jou bedoeld! Vrij van angst, schaamte en schuld.

Gebed voor ouder en kind

Wij krijgen regelmatig het verzoek van ouders om met hun (jonge) kind te bidden omdat het onrustig is of dat er andere klachten zijn. Voel je vrij om hiervoor een afspraak te maken.