HEERLIJKVRIJ

Gebed, in gesprek met God

Bij het werk van Heerlijkvrij is gebed heel belangrijk.

Gebed tijdens de gesprekken

Tijdens gesprekken bij Heerlijkvrij bidden wij omdat wij geloven dat het God is die de vrijheid geeft. In Hem zijn alle bronnen en alle oplossingen. Wij mogen met vrijmoedigheid de troonzaal van God binnengaan naar de troon van de genade, opdat wij barmhartigheid ontvangen en genade vinden om hulp te verkrijgen te gelegener tijd. (Hebr. 4:16)

Individueel gebed

Wil je dat wij samen met jou bidden (dit geldt ook voor echtparen/gezinnen), maak dan via de e-mail of telefoon een afspraak. Wij bidden voor diep innerlijk herstel, doorbraken in gezondheid, gezinssituaties, werkloosheid, relaties en financiën. En ook voor troost, bemoediging en nieuwe kracht.
Wij bidden voor bevrijding van gebondenheid in de naam van Jezus Christus, in gehoorzaamheid aan de opdracht die HIJ gegeven heeft.
Wij nemen de tijd om naar jouw verhaal  te luisteren en laten ons tijdens het gebed leiden door de Heilige Geest.

Gebed met kinderen

Jezus zei: “laat de kinderen tot mij komen.” Als je kind te maken heeft met moeilijkheden zoals  slecht slapen, slechte concentratie, boosheid, pesten etc. ben je welkom voor gebed. Het is goed om aan de oproep van Jezus gehoor te geven, Hij zegent de kinderen! Graag bidden wij samen met jou en je kind.