Een meisje dat tevoorschijn komt

Een meisje dat tevoorschijn komt

Ik was als een klein bang onzichtbaar meisje. Ik was bang voor alles en iedereen… Aan de buitenkant was het niet te zien, maar diep van binnen werd ik geteisterd door angsten.

Ik voelde dat ik niet het volle leven kon leven, maar kon ook niet plaatsen waar dit door kwam. Ik voelde me gevangen. Ik was mijn leventje zo zat! Ik kwam er zelf niet meer uit. Ik zag het gewoon niet zitten. Het was zo’n grote berg waar ik tegen opzag. Ik heb het uit geschreeuwd naar God! Help mij! Ik kan en wil het niet meer! Heer help mij, ik ben bang, ik ben het zat om bang te zijn. Ik ben het zat om mijn leven krampachtig vast te houden. Ik wil het aan U geven, maar dat lukt me niet!  En ik durf het niet! Help!!!!

Door de gesprekken, gebeden en hulp van Piet en Marleen kwam naar boven waar die angst vandaan kwam. God heeft laten zien waardoor ik niet kon leven. God heeft een groot wonder in mij gedaan. Hij heeft de pijn van het verleden genezen. Hij heeft mij van angsten, afwijzing en minderwaardigheid… (en nog veel meer) bevrijd! 

Ik was een klein bang meisje dat onzichtbaar moest zijn. Nu ben ik helemaal tot bloei aan het komen. Ik voel me goed, ik mag zichtbaar zijn, ik mag spontaan zijn, ik mag dansen, ik kan weer uitbundig zingen. Ik ben niet meer bang voor mensen! Mijn leven word niet meer beheerst door angst. Ik ben als een bloem die helemaal begint te bloeien. Ik durf weer te leven! Alles wat mij tegen hield om te leven is van me afgevallen. Heerlijk, ik voel me lichter, blijer en vrijer! Dank U Jezus! U heeft mij dit leven gegeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.