Een heel proces, met HEM

Een heel proces, met HEM

Meer vastgelopen en gewend aan mijn eigen innerlijke gevangenis dan dat ik zelf op dat moment besefte heeft de Here God mij, ver voor het ontstaan van Heerlijkvrij, bij Piet en Marleen gebracht.  Ik ervaarde bijna alles in het leven als zwaar, vermoeiend en ingewikkeld, leefde met veel eigen waarheden, eindeloze negatieve gedachten stromen over mezelf als persoon, vrouw en moeder en was bezig om steeds meer alles wat bij mij spanning en angst opriep buiten te sluiten om mezelf te beschermen en niet steeds een ‘ik heb het goed voor elkaar-masker’ op te hoeven zetten. Naar mijn idee had niemand door dat ik steeds verder afzakte in hopeloosheid en zinloosheid. De Bijbel; de woorden van God die ik als autoriteit erkende schenen ook niet meer door mijn muren heen te kunnen komen en mijn ziel te kunnen bereiken.

Ben dankbaar dat er via een heel proces waarbij ik structureel begeleid ben met inzichtgevende gesprekken, aanhoudend gebed en heel veel liefde en geduld er stapsgewijs doorbraken gekomen zijn; er steeds meer vrijheid in mijn denken en handelen gekomen is en ook emoties de plaats zijn gaan innemen waar ze voor bedoeld zijn. Daarnaast is er een groeiend besef wie God de Vader is, wat Jezus Christus allemaal heeft bewerkt en wat het is om in en vanuit relatie met de Heilige Geest te kunnen leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.