Een bemoediging voor moeders

Een bemoediging voor moeders

I bless you with the spirit of grace!

 

Dit hoorde ik afgelopen week in een droom.

 

Ik droomde van een vrouwen conferentie, aan het eind van de bijeenkomst werden certificaten aan de deelneemsters uitgereikt. Iedere vrouw kreeg ruim aandacht. Ik zag een vrouw op een verhoging staan en de spreker zei: God eert jou… (naam van vrouw), je bent een goede moeder, je hebt het goed gedaan, je hebt volgehouden en wij eren jou als moeder van… (de namen van de kinderen werden genoemd). Vervolgens werd de vrouw gezegend met de Geest van genade. Deze vrouw ontving het certificaat, de zegen en een applaus van de aanwezigen en liep weg. Toen kwam de volgende vrouw, zij zag er een beetje onzeker uit, ook zij kreeg de bemoedigende woorden en de zegen. Zij werd bij de zegen met de Geest van genade zo diep in haar innerlijk geraakt dat ze nauwelijks kon blijven staan.

 

Ik was onder de indruk en dacht wat mooi dat God Zijn kracht geeft, de Geest van genade. Jezus had het beloofd, Hij zei, als ik naar de hemel ga dan laat ik jullie niet alleen achter, maar zal mijn Geest geven die bij jullie zal zijn en jullie kracht zal geven!

 

Maar over het huis van David en over de inwoners van Jeruzalem zal Ik de Geest van de genade en van de   gebeden uitstorten….
Zacharia 12:10 HSV

 

Ik wil jullie bemoedigen moeders met kinderen, nu jullie thuis zo hard nodig zijn. Ik hoor van mijn eigen kinderen dat het best pittig is.
Ik bid dat jullie gezegend worden met de Geest van genade.

 

Doe je handen maar open en vraag het maar aan God: God vul mijn handen met de Geest van genade en leer mij genadig te zijn naar mijzelf en naar mijn omgeving, in Jezus naam, Amen!

 

Piet Hildering / Heerlijkvrij, 5 april 2020

3 Reacties

  1. Deze woorden en beelden raken me. In huis is het elke dag druk en gebeurt er veel. Maar tegelijkertijd voel ik me als moeder soms eenzaam. Het moederschap is mooi, heel rijk, maar ook veel jezelf opofferen, ontzeggen en geven. Dat is een groeiproces, met (net als elk ander proces) hobbels op de weg.
    Bedankt voor deze bemoedigende woorden, dat we als moeders gezien worden en ik geloof dat dit ook een heel vormend proces is om meer en meer op Jezus te lijken. En ik besef meer en meer dat ik Hem elke dag daarvoor nodig heb. Ja… ook voor de boterhammen smeren en bergen met was doen 😉

    Petra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.